Prikazani svi od ukupno 2 rezultata

Alu felne sa pet duplih krakova trenutno se smatraju ultimativnim u dizajnu točkova i sportskoj dinamici vožnje. Mnogi proizvođači automobila navode ih kao skupu dodatnu opremu u svojim listama opreme. Kod CMS-a, najnoviji trend je dostupan sa uzbudljivim dizajnerskim finesama koje svedoče o tehničkoj izvrsnosti brenda: izuzetno tanka silueta sa deset duplih špica pruža dovoljno svežeg vazduha kočnicama. Ovo izgleda krhko i elegantno na pragmatičan način kada se posmatra odozgo. Ako se ugao gledanja promeni, otkriva se snažan profil špica koji samo na rupama zaranja pod oštrim uglom do povezivanja sa glavčinom.

Ovo je izjava o snazi ​​za sportske automobile poput Audi S, BMW M ili Golf R – i pravi doprinos za nežnije modele. Vizuelna unapređenja ilustruju optimalni prenos snage sa maksimalnom stabilnošću. Ovo je moguće zato što su dupli krakovi geometrijski poravnati na idealnoj udaljenosti i gotovo paralelne jedna drugoj. To je bogato iskustvo iz trka.

C27 ne samo da izdržava čak i najteže opterećenje, već se odlikuje i trajnom otpornošću na vremenske uslove i time se kvalifikuje za upotrebu tokom cele godine sa izuzetnim karakteristikama vožnje.