Prikazan jedan rezultat

Na prvi pogled, pet duplih krakova djeluje veoma klasično. Ali najuzbudljiviji detalj ove aluminijumske inovacije otkriva se na ivici felne: Kao zakrivljeni noževi, krajevi ivice raspršuju vazduh. To daje točku energičan temperament.

Dvobojni izgled C30-DB (Diamond Black) naglašava oštro nacrtanu liniju kraka. SR (Racing Silver) varijanta će vam se dopastiukoliko vam je moto nenametljivost. CBG varijanta se pojavljuje u homogenom sjaju crne boje i drži se moderne estetike.

Da bi se poremetila demonstrativna estetika C30 toliko koliko je to moguće, vijci felne duboko ulaze u pet rupa oko glavčine. Felna diskretno klizi iza aerodinamične linije vidljive spolja i jasno pokazuje: Na C30 se sve radi o sportskom stilu bez preterivanja. Posmatrač će prepoznati „trag divljine“ u dvobojnom DB (Diamond Black) modelu, inače se primenjuje dokazano CMS načelo: snaga savršenog dizajna leži u smirenosti.

Kao i većina aktuelnih točkova iz CMS-a, C30 takođe ima ECE registraciju. To garantuje operativna odobrenja širom Evrope bez ABE. Osim toga, sportski C30 se pokazao izuzetno pogodnim za svakodnevnu upotrebu i lako se održava, zavisno od verzije, u bilo kojem vremenu.