Točkovi predstavljaju vezu između automobila i asfalta.Zbog toga moraju biti bezbedni, stabilni i spremni za svaku vrstu terena. OZ Racing alu felne predstavljaju savršen spoj između performansi, kvaliteta izrade i dizajna.

Naše felne su osmišljene, ručno izrađene i testirane u Italiji. Zamislite sebe dok vozite. Tu ste samo Vi, poznat zvuk motora i put koji se uvija i krivuda ispred Vas. To je trenutak u kome se prostor i vreme stapaju sa brzinom. Ovo je poseban trenutak za Vas i Vaš automobil. Zbog toga OZ Racing brine o najitnijim stavkama: felnama.

Posvećenost detljima je deo OZ Racing DNK i našeg pobedničkog mentaliteta. Vožnja predstavlja emociju, zadovoljstvo koje Vam niko ne može oduzeti. Bilo da idete na posao, u teretanu, na važan sasatnak, ili dnevni izlet, vibracije motora i zvuk koji dolazi sa ulice su poznata opažanja i zvuci. OZ Racing felne poboljšavaju ovo iskustvo, garantujući stabilnost za volanom i osećaj čiste energije dok vozite.

Dok ste na putu, bilo starom ili novom, OZ alu felne su Vaši tihi čuvari. Spremno se suočavaju sa nežnošću ili gruboćom puta, novog ili grubog betona.