CMS C27 Glossy Black 7,5×18 ET45 5×114,3

17.500,00 din.

Kategorija:

Alu felne sa pet duplih krakova trenutno se smatraju ultimativnim u dizajnu točkova i sportskoj dinamici vožnje. Mnogi proizvođači automobila navode ih kao skupu dodatnu opremu u svojim listama opreme. Kod CMS-a, najnoviji trend je dostupan sa uzbudljivim dizajnerskim finesama koje svedoče o tehničkoj izvrsnosti brenda: izuzetno tanka silueta sa deset duplih špica pruža dovoljno svežeg vazduha kočnicama. Ovo izgleda krhko i elegantno na pragmatičan način kada se posmatra odozgo. Ako se ugao gledanja promeni, otkriva se snažan profil špica koji samo na rupama zaranja pod oštrim uglom do povezivanja sa glavčinom.

Ovo je izjava o snazi ​​za sportske automobile poput Audi S, BMW M ili Golf R - i pravi doprinos za nežnije modele. Vizuelna unapređenja ilustruju optimalni prenos snage sa maksimalnom stabilnošću. Ovo je moguće zato što su dupli krakovi geometrijski poravnati na idealnoj udaljenosti i gotovo paralelne jedna drugoj. To je bogato iskustvo iz trka.

C27 ne samo da izdržava čak i najteže opterećenje, već se odlikuje i trajnom otpornošću na vremenske uslove i time se kvalifikuje za upotrebu tokom cele godine sa izuzetnim karakteristikama vožnje.

Опис категорије!

Dodatne informacije

Širina

7,5

Prečnik

18

Ofset

45

Broj rupa

5

Raspon rupa

114,3

Centralna rupa

67,2

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „CMS C27 Glossy Black 7,5×18 ET45 5×114,3“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *