CMS C27 Titan Gloss 7,5×17 ET38 5×112

14.800,00 din.

Katеgorija:

Alu felne sa pet duplih krakova trenutno se smatraju ultimativnim u dizajnu točkova i sportskoj dinamici vožnje. Mnogi proizvođači automobila navode ih kao skupu dodatnu opremu u svojim listama opreme. Kod CMS-a, najnoviji trend je dostupan sa uzbudljivim dizajnerskim finesama koje svedoče o tehničkoj izvrsnosti brenda: izuzetno tanka silueta sa deset duplih špica pruža dovoljno svežeg vazduha kočnicama. Ovo izgleda krhko i elegantno na pragmatičan način kada se posmatra odozgo. Ako se ugao gledanja promeni, otkriva se snažan profil špica koji samo na rupama zaranja pod oštrim uglom do povezivanja sa glavčinom.

Ovo je izjava o snazi ​​za sportske automobile poput Audi S, BMW M ili Golf R - i pravi doprinos za nežnije modele. Vizuelna unapređenja ilustruju optimalni prenos snage sa maksimalnom stabilnošću. Ovo je moguće zato što su dupli krakovi geometrijski poravnati na idealnoj udaljenosti i gotovo paralelne jedna drugoj. To je bogato iskustvo iz trka.

C27 ne samo da izdržava čak i najteže opterećenje, već se odlikuje i trajnom otpornošću na vremenske uslove i time se kvalifikuje za upotrebu tokom cele godine sa izuzetnim karakteristikama vožnje.

Dodatnе informacijе

Širina

7,5

Prečnik

17

Ofset

38

Broj rupa

5

Raspon rupa

112

Centralna rupa

66,5

Rеcеnzijе

Još nеma komеntara.

Buditе prvi koji ćе napisati rеcеnziju za „CMS C27 Titan Gloss 7,5×17 ET38 5×112“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *